Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Κουλτούρα της επιχείρησης: Τι είναι και πώς να επιλέξετε τους κατάλληλους εργαζόμενους

ABOUT PR4YOU

Καλώς ορίσατε στο PR4YOU. 

Το www.pr4you.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει συμβουλές και προτάσεις σε θέματα επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων.
Μαζί θα ανακαλύψουμε όλους τους τρόπους για να προωθήσετε σωστά την επιχείρηση σας κάνοντας την αποδοτικότερη με απλές και οικονομικές πρακτικές.

Δελτία Τύπου- Κοινωφελείς εκδηλώσεις

Στείλτε προς δημοσίευση τα δικά σας Δελτία Τύπου, που θα θέλατε να δείτε δημοσιευμένα στο PR 4YOU.  Στηρίζουμε κάθε κοινωφελή διοργάνωση ως χορηγοί επικοινωνίας με την δωρεάν δημοσίευση άρθρων, διανομή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σποτ.

Απορίες- Συμβουλές επικοινωνίας.

Επικοινωνήστε μέσω του e-mail: info.pr4you@gmail.com ή στην φόρμα επικοινωνίας για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη προβολή της επιχείρηση σας και σύντομα θα έχει γίνει σχετική ανάρτηση αλλά και προσωπική απάντηση. Για να δείτε περισσότερα θέματα, ανατρέξτε στις "παλαιότερες αναρτήσεις" στο τέλος της σελίδας.  

Υπηρεσίες διαχείρισης social media.

Η ομάδα του PR 4YOU έχει σχεδιάσει υπηρεσίες διαχείρισης social media για να ενισχυθεί η παρουσία της εταιρείας σας στο internet, με απώτερο σκοπό την οικοδόμηση εμπιστοσύνης για την επιχείρηση σας και τη σύναψη σχέσεων με νέους πελάτες. Η αύξηση της αναγνωσιμότητας και της παρουσίας του brand σας στην αγορά, η αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας και η αύξηση των πιθανών πελατών είναι οι βασικοί άξονες της δουλείας μας.  

Συγγραφή κειμένων με βελτιστοποίηση SEO

Το περιεχόμενο είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας. Η συγγραφή κειμένων απαιτεί προσοχή και πολύ προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο που θα δημιουργηθεί να είναι μοναδικό και αξιομνημόνευτο. Η συγγραφή κειμένων δεν περιορίζεται όμως στο περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας, αλλά και στην αξιολόγηση προϊόντων/υπηρεσιών, στα social media posts ή στα blog posts. Όλα τα κείμενα που δημιουργεί η ομάδα του PR 4YOU είναι βελτιστοποιημένα για τις μηχανές αναζήτησης καθώς συνοδεύονται από λέξεις-κλειδιά οι οποίες εντάσσονται στον κορμό του περιεχομένου κάνοντας το πιο φιλικό στις μηχανές αναζήτησης. Για κάθε κείμενο παρέχουμε επίσης Page Title και Meta Description με όλες τις προδιαγραφές και κανόνες που απαιτούνται.