Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Χειρόφρενο τράβηξε, για πρώτη φορά, η παγκόσμια αγορά smartphones

ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ


Το περιεχόμενο είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας. Η συγγραφή κειμένων απαιτεί προσοχή και πολύ προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο που θα δημιουργηθεί να είναι μοναδικό και αξιομνημόνευτο. Η συγγραφή κειμένων δεν περιορίζεται όμως στο περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας, αλλά και στην αξιολόγηση προϊόντων/υπηρεσιών, στα social media posts ή στα blog posts. 
Όλα τα κείμενα που δημιουργεί η ομάδα του PR 4YOU είναι βελτιστοποιημένα για τις μηχανές αναζήτησης καθώς συνοδεύονται από λέξεις-κλειδιά οι οποίες εντάσσονται στον κορμό του περιεχομένου κάνοντας το πιο φιλικό στις μηχανές αναζήτησης. Για κάθε κείμενο παρέχουμε επίσης Page Title και Meta Description με όλες τις προδιαγραφές και κανόνες που απαιτούνται. 

Ποιες υπηρεσίες παρέχουμε;

Περιεχόμενο ιστοσελίδας.
Όταν μιλάμε για περιεχόμενο ιστοσελίδας αναφερόμαστε στις στατικές σελίδες (landing pages) που συναντά ένας πελάτης όταν επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας. Σε αυτές τις σελίδες συνήθως βλέπουμε καλά τεκμηριωμένη συγγραφή η οποία προορίζεται για “μακροπρόθεσμη χρήση”. Μπορεί να περιλαμβάνει τις ενότητες “Σχετικά με εμάς”, “Υπηρεσίες”, “Επικοινωνία”. Δημιουργούνται επίσης ενημερωτικά άρθρα και κείμενα με συχνές ερωτήσεις που κάνουν την εμπειρία του χρήστη πιο ευχάριστη. 
Οι λόγοι που πρέπει να επενδύσετε στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας είναι η αύξηση του χρόνου παραμονής των επισκεπτών σε αυτήν και η απόκτηση καινούργιων, κάτι που οδηγεί σε υψηλότερες κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης. 

Blog Posts.
Η συγγραφή blog posts βοηθά τους αναγνώστες να μάθουν κάποια πράγματα σχετικά με τον κλάδο σας και έτσι να προωθήσετε ευκολότερα τα προϊόντα και τις υπηρεσίας σας. Κάθε blog post που δημιουργούμε για εσάς θα είναι σαν να γράφτηκε από εσάς ή κάποιον εργαζόμενο της επιχείρησης σας και έτσι διατηρείται η εταιρική εικόνα. 
Όσον αφορά τα blog posts πρέπει να είναι κάτι φρέσκο και μοναδικό, μια συμβουλή ή μια ιδέα που οι πελάτες δεν την έχουν δει αλλού. Κάθε blog post από την ομάδα PR4YOU περιέχει μοναδικό περιεχόμενο, το οποίο δεν θα μοιάζει με κάτι παρόμοιο που είναι ήδη στο διαδίκτυο. Περιέχουν επίσης βελτιστοποιημένη συγγραφή, ιδανική για την κατάταξη στις διάφορες μηχανές αναζήτησης. 

Κριτική Προϊόντος (Reviews) και περιγραφές προϊόντων (Descriptions).
Αν η ιστοσελίδα σας αφορά προϊόντα τότε επιβάλλεται να υπάρχει κριτική και μια πλήρη περιγραφή των προϊόντων με τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη τους προς τον χρήστη. Ο λόγος που πρέπει να βάζετε κριτικές προϊόντων (reviews) είναι να βοηθήσετε τον χρήστη να αποφασίσει πιο εύκολα, να τον πείσετε για το προϊόν σας και σαφώς να παραμείνει στη δικιά σας σελίδα και όχι να ψάχνει για τις λεπτομέρειες σε άλλο site. Η κριτική ενός προϊόντος δίνει επίσης στο site σας κύρος και αξιοπιστία αφού μπορούν να αναφερθούν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του προϊόντος ή της υπηρεσίας μέσα από εμπειρίες άλλων χρηστών. 

Γιατί να επιλέξετε την ομάδα του PR 4YOU; 

Απευθυνόμαστε σε κάθε επιχειρηματία ο οποίος καταλαβαίνει τη χρησιμότητα της συγγραφής περιεχομένου για τη σωστή επικοινωνία της επιχείρησης του. Βασικός άξονας της δουλειάς μας είναι να παράγουμε υψηλής ποιότητας περιεχόμενο με μοναδικά στοιχεία, κάτι που θα δώσει ώθηση στην εξέλιξη της επιχείρησης του πελάτη μας. 

ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ 

Τα πακέτα προώθησης της επιχείρησης σας όσων αφορά τη δημιουργία περιεχομένου διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο των άρθρων που επιθυμείτε. Βασικά χαρακτηριστικά όλων των άρθρων είναι: 
  • Αριθμός λέξεων: 500 (εκτός των reviews)
  • Παραλαβή σε 3 ημέρες.
  • 100% Μοναδικό Περιεχόμενο
  • 10 Λέξεις κλειδιά
  • Τίτλος και Περιγραφή
  • SEO Friendly
  • LSI λέξεις κλειδιά
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε και να οργανώσουμε μαζί την ιδανική επικοινωνιακή στρατηγική!