Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Χειρόφρενο τράβηξε, για πρώτη φορά, η παγκόσμια αγορά smartphones

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ SOCIAL MEDIA


Η ομάδα του PR 4YOU έχει σχεδιάσει υπηρεσίες διαχείρισης social media για να ενισχυθεί η παρουσία της εταιρείας σας στο internet, με απώτερο σκοπό την οικοδόμηση εμπιστοσύνης για την επιχείρηση σας και τη σύναψη σχέσεων με νέους πελάτες. Η αύξηση της αναγνωσιμότητας και της παρουσίας του brand σας στην αγορά, η αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας και η αύξηση των πιθανών πελατών είναι οι βασικοί άξονες της δουλείας μας. 
Μια επιχείρηση που θέλει να έχει απόλυτη επιτυχία στους τρεις παραπάνω τομείς θα πρέπει να γνωρίζει τα social media στα οποία μπορεί να συμμετέχει. Φιλοσοφία του PR 4YOU είναι η άρτια-δυναμική παρουσία κάθε επιχείρησης σε συγκεκριμένα social media και όχι μια ελλιπή παρουσία σε πολλά από αυτά. 
Για το λόγο αυτό, μελετάμε μαζί σας τις πιθανές επιλογές, σας βοηθάμε να επιλέξετε τα κατάλληλα social media και δημιουργούμε την επαγγελματική σας σελίδα σε αυτά, η οποία σαφώς θα έχει όμοια αισθητική και παρουσίαση παντού. 

Ποιες είναι οι ενέργειες που κάνουμε για να βοηθήσουμε την ανάπτυξη της επιχείρησης σας στα social media.

Δημιουργία μοναδικού περιεχομένου για κάθε post. 
Ξεκινώντας τη δημιουργία περιεχομένου για κάθε post, πρέπει να έχουμε καθορίσει, σε συνεννόηση μαζί σας, με ποιο τρόπο θέλετε να προσελκύσετε την προσοχή του κοινού. Αυτό σημαίνει ότι το περιεχόμενο που θα δημιουργήσουμε μπορεί να μάθει στους πιθανούς πελάτες οτιδήποτε αφορά το brand σας, να τους καλεί σε δράση (ένας διαγωνισμός, μια προσφορά για λίγες ώρες), ακόμη και να τους ενημερώνει για θέματα που αφορούν τον γενικότερο κλάδο που δραστηριοποιείται η επιχείρηση σας. Ποτέ δε δημοσιεύουμε πράγματα άσχετα με το brand, όπως τραγούδια ή αστείες φωτογραφίες. 

Αλληλεπιδρούμε και αυξάνουμε τους followers. 
Η αλληλεπίδραση γίνεται σε καθημερινή βάση με posts που θα αποκτήσουν πολλά likes, retweets, σχόλια και shares. Επίσης, συμμετέχουμε σε διαλόγους στα social media με ανθρώπους που μπορεί να έχουν ανάγκη τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και ως τώρα να μην τα γνωρίζουν. Η αύξηση των followers μπορεί να γίνει είτε οργανικά, είτε με πληρωμένη διαφήμιση. 

Βελτιστοποίηση της fan page της επιχείρησης σας. 
Εάν υπάρχει ήδη fan page, τότε πριν ξεκινήσουμε τις καμπάνιες μας, θα χρειαστεί να γίνει βελτιστοποίηση σε κάθε μια από αυτές. Αυτό θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε τη μέγιστη έκθεση και προβολή σε κάθε social media. 

Διαχείριση Καμπάνιας- Διαχείριση Φήμης 
Αν είχατε επενδύσει σε μια διαφημιστική καμπάνια στο facebook και απογοητευτήκατε γιατί δεν είχατε δει αποτελέσματα, ζητήστε μας να σας εξηγήσουμε τι λάθη έγιναν και τι παραλείψατε. Η ομάδα του PR 4YOU μπορεί να αναλάβει τη δημιουργία μιας επιτυχημένης καμπάνιας η οποία θα αξιοποιήσει στο έπακρο κάθε ευρώ που επενδύσατε σε αυτή. 
Ασχέτως με το πόσα post θα αποφασίσετε ότι θέλετε να δημοσιεύσουμε για εσάς κάθε εβδομάδα, εμείς παρακολουθούμε τη fan page καθημερινά και θα σας ενημερώνουμε για αναφορές στο brand σας και δραστηριότητες που ίσως χρειαστούν την προσοχή σας.

Γιατί να επιλέξετε την ομάδα του PR 4YOU;

Απευθυνόμαστε σε κάθε επιχειρηματία ο οποίος καταλαβαίνει τη χρησιμότητα των social media για την εξέλιξη της επιχείρησης του και δεν έχει χρόνο ή δεν δύναται να ασχοληθεί ο ίδιος με αυτό. Κύριο μέλημα μας είναι να διαχειριστούμε τη φήμη σας στον ταχύτατα εξελισσόμενο κόσμο των social media. Η εμπειρία και οι γνώσεις μας είναι τα όπλα μας για να ανεβάσουμε την επιχείρηση σας ψηλά στο κόσμο των social media. 

ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ

Τα πακέτα προώθησης της επιχείρησης σας στα social media διαφέρουν ανάλογα με την ποσότητα και τη συχνότητα των δημοσιεύσεων που θέλετε να έχετε. Έτσι, μπορούμε να ξεκινήσουμε από 2-3 δημοσιεύσεις την εβδομάδα έως και 3 καθημερινά! Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε και να οργανώσουμε μαζί την ιδανική social media στρατηγική!