Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πως ωφελείται εκείνος που παρέχει καλή εξυπηρέτηση στους πελάτες;

Socialab: Εγκαινιάζει τη συνεργασία της με το brand Sam loves Betty.

Η Socialab, έχει αναλάβει για λογαριασμό της εταιρείας Sarantis, του επίσημου διανομέα του Samloves Betty στην Ελλάδα, τη συνολική στρατηγική επικοινωνίας του brand, καθώς και την υλοποίησή της σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας.
Η συνεργασία αυτή θα στηριχθεί σε μία ενιαία πλατφόρμα επικοινωνίας και θα ξεδιπλωθεί μέσω πολλαπλών ενεργειών σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας, αποσκοπώντας στην επιτυχή ολιστική προώθηση της μάρκας.
Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η δημιουργία μίας ισχυρής παρουσίας των προϊόντων Samloves Betty, που αποτελούν μια διαφορετική προϊοντική πρόταση στα εντομοαπωθητικά, στην ελληνική αγορά, πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη δυνατή αναγνωρισιμότητα της μάρκας, με δημιουργία στρατηγικής και περιεχομένου που προβάλλει τις αρχές, αξίες και τον χαρακτήρα του προϊόντος, καθώς και την αποτελεσματικότητά του.
Ο Τάσος Βελιάδης, Chief Strategist της Socialab δήλωσε: «Για εμάς αυτή η συνεργασία αποτελεί ένα ενδιαφέρον challenge, καθώς το brand αυτό έρχεται να ταράξει τα νερά, σε μια απαιτητική αγορά και είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιλέγει τη δική μας στρατηγική και το δικό μας πλάνο ενεργειών για να το πετύχει».