Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Πως ωφελείται εκείνος που παρέχει καλή εξυπηρέτηση στους πελάτες;

Επιστρέφει τo Growth Hacking Academy!
Στις 17 Απριλίου 2018 νέοι Growth Hacking Marketers ξεκινούν στο Growth Hacking Academy. Το Growth Hacking Mindset αποτελεί ό,τι πιο σύγχρονο, δυναμικό και αποτελεσματικό έχει να δείξει η νέα εποχή marketing!
Μετά την επιτυχία του πρώτου και του δεύτερου κύκλου μαθημάτων, το Growth Hacking Academy επανέρχεται τον Απρίλιο ανανεωμένο και πιο δυναμικό από ποτέ!
Τα μετρήσιμα οφέλη του Growth Hacking Marketing είναι εντυπωσιακά, γι’ αυτό και εφαρμόζεται με θέρμη τόσο από επιχειρηματικά best practices όπως οι Facebook, AirBnB, Dropbox, Udemy και Google, όσο και από κάθε φιλόδοξη, ανερχόμενη startup επιχείρηση.
Ο growth hacker αγαπά την τεχνολογία και δίνει λύσεις μέσω αυτής. Η τεχνολογία είναι ο κοινός παρονομαστής στις περισσότερες ενέργειες ενός growth hacker. Αγαπά τα δεδομένα, τις γρήγορες δράσεις, την ακρίβεια των αποτελεσμάτων, την στόχευση και την αέναη βελτιστοποίηση . Μαθαίνει νέα εργαλεία, δοκιμάζει πρακτικές, αλλάζει, αποτυγχάνει, επιτυγχάνει και συνεχίζει. Κι επειδή δεν επαναπαύεται ποτέ σε αυτά που ξέρει και κάνει καλά, μένει ενημερωμένος για να τα κάνει καλύτερα.

Γιατί το πρόγραμμα αυτό είναι μοναδικό;

-Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα, ενώ προγράμματα τέτοιας υψηλής εξειδίκευσης είναι ελάχιστα στην Ευρώπη.
-Οι εκπαιδευτές είναι επαγγελματίες του χώρου, και όχι ακαδημαϊκοί.
-Το τμήμα δέχεται μόνο 20 άτομα για να εξασφαλιστεί η ποιότητα της εκπαίδευσης και ο χρόνος για την απαραίτητη πρακτική εξάσκηση.
-Έχει μονάχα πρακτική εξάσκηση και ακολουθείται συγκεκριμένη εκπαιδευτική μεθοδολογία με projects. Έτσι, οι συμμετέχοντες να εμβαθύνουν στο τεχνικό μέρος του Growth Hacking Marketing.

Μπορείτε να δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του Growth Hacking Academy εδώ.

Οι εγγραφές για το επόμενο Growth Hacking Academy έχουν ανοίξει και τα μαθήματα ξεκινούν 17 Απριλίου! Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και να δηλώσετε συμμετοχή στο growthhackingacademy.gr.