Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Summer Holidays

Παιδικά δωμάτια από την εταιρία Μπράτσος Home Design


Τα πιο όμορφα και μοντέρνα παιδικά δωμάτια μας παρουσιάζει η εταιρία επίπλων Μπράτσος Ηome Design. Φωτεινοί χώροι, γεμάτοι δημιουργία, φτιαγμένοι για να φιλοξενήσουν τα παιδικά όνειρα των παιδιών. Οι γονείς εμπιστεύτηκαν τη κατασκευή των επίπλων και τη διακόσμηση των δωματίων των παιδιών τους στην εταιρία επίπλων Μπράτσος Ηome Design, γνωρίζοντας ότι μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες του παιδικού δωματίου. Ο χώρος του παιδικού δωματίου είναι εκείνος που οι γονείς δίνουν μεγάλο ενδιαφέρον καθώς ένας σωστά διαμορφωμένος χώρος, μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη ενός παιδιού.

Γραφείο- χώρος μελέτης.

Στο γραφείο δίνεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς πρέπει να είναι αρκετά ευχάριστος και ελκυστικός για να μπορεί το παιδί να διαβάζει με ηρεμία, χωρίς να ασφυκτιά και χωρίς να αποσπάται η προσοχή του από άλλες λειτουργιές του χώρου, όπως είναι ο χώρος του παιχνιδιού! 


Παιδικό κρεβάτι.

Ο ύπνος είναι βασικό στοιχείο για την πνευματική και σωματική ανάπτυξη των παιδιών. Για το λόγο αυτό, η επιλογή των σωστών υλικών ξύλου αλλά και το κατάλληλο στρώμα για το παιδικό κρεβάτι για την εταιρία Μπράτσος Ηome Design είναι ένα σημαντικό μέλημα. Επιλέγονται στρώματα που τηρούν όλα τα standards υγιεινής και ποιότητας και που προάγουν τον καλό ύπνο.  
Μελέτη – Σχεδιασμός – Διακόσμηση : Ritsa Bratsou
Εξ’ ολοκλήρου Κατασκευή: Vaios Bratsos

ΕΠΙΠΛΑ – ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ – ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ: BRATSOS HOME DESIGN
6ο χλμ Τρικάλων Πύλης, 2431061551, Τρίκαλα

Αθανασίου Διάκου 22, 2431063733, Τρίκαλα, info@bratsos.gr, www.bratsos.gr