Εμφανιζόμενη ανάρτηση

“Innovation Greece”: Η Ελληνική Ένωση Καινοτόμων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Donald Trumb. Ποιος είναι ο νέος πλανητάρχης.

Μεγιστάνας, επενδυτής, ιδιοκτήτης εστιατορίου, μη μυθοπλαστικός συγγραφέας, επιχειρηματίας, πολιτικός, επιχειρηματίας, κοσμικός, property developer, παρουσιαστής  τηλεπαιχνιδιού, πολιτικός και πλέον εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ είναι όσα μπορείς να βάλεις σε ένα βιογραφικό κείμενο για την πολυσυζητημένη και πολυτάραχη ζωή του Donald Trumb.


Γεννημένος το 1946 στο Κούινς της Νέας Υόρκης, ο νέος πλανητάρχης έχει συνδυάσει τη ζωή του με την ανοδική και επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία του ομίλου Trump Organization που πλέον έχουν αναλάβει τα παιδιά του αλλά και με πλήθος άλλων δραστηριοτήτων που ασχολήθηκε κατά καιρό. Ασχολήθηκε με τη παρουσίαση τηλεπαιχνίδιου-ριάλιτι του NBC The Apprentice από το 2004 μέχρι το 2015, έχει εισαχθεί στο WWE Hall of Fame το 2013 στο τομέα των επιχειρηματιών ενώ το 2015 το Forbes εκτίμησε την περιουσία του στις ΗΠΑ το 2015 σε 4 δις δολάρια!
Συζητήθηκαν επίσης πολύ οι γάμοι και τα διαζύγια του με πρώτη την τσέχα μοντέλο Ιβάνα Ζελνίκοβα που την παντρεύτηκε τον Απρίλιο του 1977 και απέκτησαν τρία παιδιά: τον Ντόναλντ-Τζούνιορ Τραμπ, την Ιβάνκα Τραμπ και τον Έρικ Τραμπ. Και οι τρεις είναι πλέον αντιπρόεδροι του Trump Organization που εδράζεται στον πύργο Τραμπ του Μανχάταν της Ν. Υόρκης. Ο χωρισμός, το διαζύγιο και όλα όσα ζητούσε η Ιβάνα συζητιούνταν για πολλά χρόνια μετά, ακόμη και όταν ο Donald Trumb έκανε το δεύτερο γάμο του με την ηθοποιό Marla Maples και απέκτησαν την Τίφανι. Και επειδή δύο γάμοι δεν είναι ποτέ αρκετοί το 2005 ξαναπαντρεύτηκε πάλι με μοντέλο με την κατά 24 χρόνια μικρότερη του σλοβένα Melania Knauss και απέκτησαν τον Μπάρον-Γουίλιαμ Τραμπ.

Ο Donald Trumb παρά τα σκάνδαλα και την έντονη λασπολογία κατάφερε να κερδίσει το αξίωμα του Προέδρου και από τον Ιανουάριο του 2017 θα αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντα του.
Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει η πολυπόθητη αλλαγή…