Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Summer Holidays

Η Oργανωτική Επιτροπή των Effie Hellas 2016

Η Oργανωτική Επιτροπή των Effie Hellas 2016. 

Μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου η υποβολή συμμετοχών.
Η Οργανωτική Επιτροπή των Effie Hellas 2016, που βραβεύουν καμπάνιες μάρκετινγκ και επικοινωνίας που διακρίθηκαν για την αποτελεσματικότητά τους, με πρόεδρο το Νίκο Σύμπουρα, CEO της Tempo OMD, έχει ξεκινήσει την προετοιμασία για τη φετινή διοργάνωση, η τελετή απονομή της οποίας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016.

Στην Οργανωτική Επιτροπή των Effie Hellas 2016 συμμετέχουν έμπειρα στελέχη της αγοράς με μακρόχρονη εμπειρία. Συγκεκριμένα την επιτροπή απαρτίζουν οι Κυριακή Ινεμπολίδη, Διευθύντρια Διεύθυνσης Marketing και Δημοσίων Σχέσεων, Alpha Bank, Βίβη Καμάμη, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Starlink, Χριστίνα Καράμπελα, Managing Partner, QED, Δημήτρης Κατραβάς, Διευθύνων Σύμβουλος, Media Markt, Κώστας Μάντζιαρης, Διευθύνων Σύμβουλος, iProspect, Πάνος Μουζακίτης, Creative Director, Frank & Fame, Άννα Φουντούλη, Γενική Διευθύντρια, Solid Relations και η Χριστίνα Χοχλακίδου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος, FCB Gnomi.

Σύμφωνα με το Νίκο Σύμπουρα, «Τα Effie αποτελούν κατά τη γνώμη μου τον πιο σημαντικό θεσμό βράβευσης στο χώρο του marketing και της επικοινωνίας λόγω της άμεσης σύνδεσης με την αποτελεσματικότητα αλλά και της μοναδικής εμβέλειας που έχουν διεθνώς, μια διάκριση σε αυτά δικαιολογεί πραγματικά το ρόλο μας στη δύσκολη ελληνική αγορά. Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε τις περισσότερες συμμετοχές από ποτέ κινητοποιώντας διαφημιζόμενους και agencies και είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρουμε, με τη συνεργασία των φορέων της αγοράς και με μια υπέροχη ομάδα πολύ σημαντικών επαγγελματιών που αποτελούν την ΟΕ».

Η υποβολή συμμετοχών θα ξεκινήσει την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016 και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016.