Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Summer Holidays

Αφιερωμένο στη γυναίκα manager. 5 τρόποι για να κάνετε τους άνδρες στην ομάδα σας να σας ακούσουν.

 Εκείνο που ακούγεται από πολλές γυναίκες είναι ότι συχνά αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη συνεργασία τους με τους άνδρες υφισταμένους. 6 τρόποι, επιστημονικά τεκμηριωμένοι, μπορούν  να βοηθήσουν κάθε γυναίκα να αντιμετωπίσει κάθε φόβο και αρνητισμό που προέρχεται από το αντίθετο φύλο.Αμοιβαιότητα.
Κάτι που ισχύει για κάθε manager. Δώσε την ώθηση σε κάθε νέα ιδέα με την οποία βέβαια συμφωνείς. Σαφώς πρέπει να το εκφράσεις και δημόσια, δηλαδή "εγώ συμφωνώ με τις ιδέες του Ιωάννη όσον αφορά...".
Οι άνδρες λατρεύουν να επαινείς τις ιδέες τους ως κάτι σπάνιο. Πχ. "αυτό είναι μια σπάνια ευκαιρία» ή «αυτό συμβαίνει σπάνια. ... "

Κύρος
Πριν από όλα, σημαντικό είναι να κρατήσεις το κύρος σου και να ξεκαθαρίσεις την εξουσία που έχεις. Δείξε ξεκάθαρα ποια θέση κατέχεις και τι εξουσία έχεις.

 Σταθερότητα
Οι σταθερές και υπομονετικές απαιτήσεις είναι εκείνες που οικοδομούν σταθερές σχέσεις. Ξεκίνα με μικρές υποχρεώσεις στον καθένα οι οποίες αυξάνονται σταδιακά. Κάτι τέτοιο βοηθά όλοι να εργάζονται με σταθερούς ανοδικούς ρυθμούς και δεν δυσανασχετούν από τον μεγάλο φόρτο εργασίας που ήρθε απότομα.

Ομοφωνία- Κοινή συναίνεση
Τι καλύτερο από το να λαμβάνονται αποφάσεις όχι μόνο δημοκρατικά αλλά και με απόλυτη ομοφωνία; Θέστε σε συζήτηση- ψηφοφορία κάθε καινούργια πρόταση σας και κάντε τους όλους να θέλουν να συμμετάσχουν... οικειοθελώς!

Συμπάθεια- Αρέσκεια

Γίνε αρεστή και συμπαθείς, χωρίς όμως να χάνεις μέρος της εξουσίας σου. Σκέψου ότι είσαι πωλήτρια σε ένα μεγάλο παζάρι όπου ενώ όλοι πωλούν το ίδιο, ο πελάτης θα αγοράσει από εκείνον που του είναι περισσότερο αρεστός.