Εμφανιζόμενη ανάρτηση

“Innovation Greece”: Η Ελληνική Ένωση Καινοτόμων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Top εργαλεία επιμέλειας και διόρθωσης ξενόγλωσσων κειμένων.

Μετά από ώρες και ημέρες που δαπανάτε στον τομέα της έρευνας και της σκέψης για τη συγγραφή ενός κειμένου, μπορείτε να είστε υπερήφανοι με το περιεχόμενο που έχετε συλλέξει, αλλά τα πράγματα δυσκολεύουν όταν έρχεται η ώρα της συγγραφής αν αυτή πρέπει να γίνει στα αγγλικά ή σε μια άλλη γλώσσα.

Αν το κείμενο που θέλετε να γράψετε είναι στα αγγλικά, α στοιχεία της έρευνας σας και όλων των σκέψεων δεν μπορούν να αποτυπωθούν σωστά, δημιουργώντας κείμενα με συντακτικά λάθη, κενά και ατέλειες στο στυλ γραφής σας. Μπορείτε να αποτρέψετε να συμβεί αυτό, αν βασιστείτε σε ορισμένα εργαλεία επεξεργασίας κειμένου όπως τα παρακάτω.

NinjaEssays http://www.ninjaessays.com/
Η σελίδα προσφέρει υπηρεσίες διόρθωσης και επιμέλειας κειμένων, όχι όμως σε τυπική μορφή. Μπορείτε να συνεργαστείτε με έναν από τους συντάκτες της και να του εξηγήσετε τι περιμένετε από το τελικό αποτέλεσμα.

LooseStitch http://loosestitch.com/
Το LooseStitch σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα περίγραμμα του άρθρου σας με βάση των καταιγισμό ιδεών που γίνεται σε συνεργασία με άλλους χρήστες. Μπορείτε επίσης, να αναθέσετε τη συγγραφή σε άλλους συγγραφής- συνεργάτες και εσείς απλά να παρακολουθείτε τις αλλαγές.

AutoCrit - https://www.autocrit.com/
Μπορείτε να δοκιμάσετε πώς λειτουργεί δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικολλήσετε το κείμενο στο πλαίσιο και πατήστε το κουμπί για να πάρετε μια έκθεση- ανάλυση σχετικά με συντακτικά λάθη, κενά και άλλα προβλήματα που βρίσκονται συνήθως στα πρώτα προσχέδια. Αν σας αρέσει το πώς λειτουργεί το εργαλείο, μπορείτε επί πληρωμή να χρησιμοποιήσετε τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

ProWritingAid -https://prowritingaid.com
Σε αντίθεση με άλλα προγράμματα επεξεργασίας το ProWritingAid κάνει προτάσεις που θα κάνουν το περιεχόμενο καλύτερο. Δηλαδή, μπορεί να σας δώσει λεπτομερή ανάλυση σχετικά με το μήκος πρότασης, της δομή μιας συγκεκριμένης παραγράφου, αν επαναλαμβάνονται κάποιες λέξεις, ακόμη κι αν το άρθρο σας είναι προϊόν λογοκλοπής!!

Hemingway – http://www.hemingwayapp.com/
Η εφαρμογή Hemingway μπορεί να σας βοηθήσει να αποτυπώσετε τις σκέψεις σας στο χαρτί. Μπορείτε δηλαδή, να γράψετε το κείμενο όπως θεωρείτε εσείς και η εφαρμογή θα σας δώσει φράσεις, ρήματα και διάφορες λέξεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώστε να δοθεί το πλήρες νόημα χωρίς να πλατιάζετε.

Merriam-Webster Dictionary and Thesaurus – http://www.merriam-webster.com/
Αν έχετε στερέψει από νέες λέξεις, το Merriam-Webster είναι η λύση. Βρίσκει τις επαναλαμβανόμενες λέξεις στο άρθρο σας και σας δίνει συνώνυμα. Κάτι αντίστοιχο με τον θησαυρό του word αλλά με μεγαλύτερη ποικιλία.

Η τελική επεξεργασία του κειμένου σας αποτελεί βασικό στοιχείο στην επιτυχία του, όσο καλές ιδέες κι αν έχετε, όσο κι αν πιστεύετε ότι μπορούν να εντυπωσιάσουν, αν είναι κακογραμμένες, απλά έχετε αποτύχει.