Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Summer Holidays

Υπηρεσίες Content Marketing από τη 2ManStyles

Η 2ManStyles είναι μία καθιερωμένη διαφημιστική εταιρεία, με χρόνια επιτυχημένης πορείας στο ενεργητικό της. 

Οι δραστηριότητές της αποτελούν τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένων ιδεών προβολής της εταιρικής, ατομικής και προϊοντικής επικοινωνίας, με εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα, φωτογραφίας, βίντεο, γραφικών τεχνών, ανάπτυξη ιστοσελίδων, ηλεκτρονικών καταστημάτων, ηχογράφηση, post production, μοντάζ, marketing περιεχομένου και animation.

Από την ίδρυση της το 2012 μέχρι και σήμερα, η 2ManStyles έχει συνεργαστεί με αρκετά επιτυχημένα brands, τόσο στην εγχώρια, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά. Πρωτοπόρος στον τομέα προβολής και επικοινωνίας με νέας γενιάς, μοναδικά και πρωτότυπα αποτελέσματα πέραν του καθιερωμένου.

Η ευέλικτη εξυπηρέτηση και η προσωπική σχέση με το πελατολόγιο μας είναι οι βασικοί άξονες της εταιρικής μας φιλοσοφίας. Έτσι, κάθε πελάτης απολαμβάνει εξειδικευμένες υπηρεσίες στα «μέτρα» του.

Η 2ManStyles παρακολουθεί όλες τις νέες εξελίξεις και παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που ενώνουν τις δυνάμεις της τέχνης και της τεχνολογίας.

Η δημιουργική της ομάδα διακρίνεται για την ικανότητά της να παράγει στοχευμένες πρωτοποριακές λύσεις στον τομέα σχεδιασμού, προβολής και διαφήμισης καθώς και στην τέχνη της φωτογραφίας, του βίντεο και της ηχογράφησης.

Εξειδικευμένα και ικανά στελέχη με εμπειρία, άρτια εκπαίδευση και τεχνική κατάρτιση στη γραφιστική και γενικότερα εικαστική τέχνη, χρησιμοποιούν σύγχρονη αντίληψη και υψηλή ποιότητα σε κάθε έργο.

Υπηρεσίες Marketing Περιεχομένου

Δημιουργεί και διαδίδει υψηλής ποιότητας περιεχόμενο με στόχο τη μετατροπή των υποψήφιων πελατών σε πελάτες και των ήδη υπαρχόντων πελατών σε επαναλαμβανόμενους πελάτες (conversion). Προσφέρει περιεχόμενο SEO, Social Media, Backlinks.

  • Περιεχόμενο SEO

Δώστε στη σελίδα σας τη δυνατότητα να εμφανίζετε στις πρώτες σελίδες, δημιουργώντας ενδιαφέρον περιεχόμενο.
  • Περιεχόμενο social media

Προωθείτε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας μέσω social media; Για να έχετε την καλύτερη αλληλεπίδραση χρειάζεστε πρότυπες δημοσιεύσεις και αυθεντικό περιεχόμενο.
  • Περιεχόμενο backlinks

Με ένα ενδιαφέρον άρθρο συγκεντρώνετε περισσότερα backlinks σε σύγκριση με ένα απλό σλόγκαν.