Εμφανιζόμενη ανάρτηση

“Innovation Greece”: Η Ελληνική Ένωση Καινοτόμων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

6 εκατ. ευρώ ο τηλεοπτικός χρόνος προβολής των κομμάτων για τις εκλογές

Στα 6 εκατομμύρια ευρώ αποφασίστηκε να είναι ο τηλεοπτικός χρόνος για την προβολή των κομμάτων στα κανάλια εθνικής εμβέλειας για τις εκλογές. 


     Η Διακομματική Επιτροπή αποφάσισε το ποσό να είναι στα ίδια επίπεδα με αυτό των προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί το πώς και εάν τελικά το ποσό αυτό θα πληρωθεί από το ελληνικό δημόσιο στα κανάλια. 
    Το πρόβλημα προκύπτει από το γεγονός ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα συμψηφισμού της οφειλής με το τέλος συχνοτήτων -όπως συνέβαινε παλιά-, αφού τα κανάλια πληρώνουν πλέον για την εκπομπή τους στην Digea, που διαχειρίζεται τις συχνότητες. 
    Από την άλλη πλευρά, όπως αναφέρεται σε υπηρεσιακό σημείωμα που απέστειλε ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Νίκος Χριστοδουλάκης, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν θα διαφημίζεται κανένας φορέας του Δημοσίου. 
    Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη σχέση με τα ΜΜΕ, για τα οποία στην προεκλογική περίοδο, αναφέρει ο Ν. Χριστοδουλάκης, δεν θα υπάρξει καμία επιχορήγηση.