Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Summer Holidays

Ermis Awards - Ξεκίνησε η υποβολή συμμετοχών!

Με επικοινωνία που λανσαρίστηκε την πρώτη εβδομάδα μέσω υπαίθριας διαφήμισης σε επιλεγμένες στάσεις λεωφορείων, που παραχώρησε χορηγικά η POLITIS MEDIA GROUP, ξεκίνησε τη Δευτέρα 20 Ιουλίου η υποβολή συμμετοχών για τα βραβεία Ermis Awards. 


Δικαίωμα συμμετοχής στα φετινά βραβεία έχουν τα έργα που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά κατά το διάστημα από 1 Ιουλίου 2014 έως και 30 Σεπτεμβρίου 2015.

Σύμφωνα με το Γιώργο Σαλιάρη - Φασσέα, Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής των Ermis Awards 2015: «Συνεχίζουμε να βλέπουμε τα φετινά Ermis Awards ως έναμαγνήτη που θα ενώσει την αγορά επικοινωνίας και θα μας τραβήξει μπροστά. Αισιοδοξούμε ότι η αγορά θα επανέλθει σταδιακά σε φυσιολογικούς ρυθμούς από το Σεπτέμβριο, μετά από την περίοδο στασιμότητας που βιώνουμε όλοι μας ανεξαρτήτως κλάδου επικοινωνίας το τελευταίο 2μηνο και ότι όλοι μαζί θα συνεισφέρουμε και πάλι στον μεγαλύτερο θεσμό της αγοράς μας. Επιλέξαμε αρχικά να βγούμε μόνο με outdoor για την πρώτη εβδομάδα (τα υπόλοιπα κανάλια επικοινωνίας ξεκινούν σήμερα), και είδαμε ότι καλό δημιουργικό σε λίγα, σωστά τοποθετημένα, σημεία φέρνει σε 3 ημέρες 957 ανθρώπους στο www.ermisawards.gr. Η επικοινωνία δουλεύει. Ως οργανωτική επιτροπή θα δουλέψουμε και εμείς να κάνουμε τα φετινά Ermis αξιομνημόνευτα!»

Η υποβολή των συμμετοχών θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015.