Εμφανιζόμενη ανάρτηση

“Innovation Greece”: Η Ελληνική Ένωση Καινοτόμων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Networking Summer Event από το ΙΠΕ

Το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος διοργάνωσε την Δευτέρα 27.07.2015 μία βραδινή εκδήλωση για τα μέλη και τους φίλους του Ινστιτούτου. Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε ήδη στα τέλη Ιουλίου σε περίοδο καλοκαιρινών αδειών πάρα πολλά στελέχη της αγοράς έδωσαν το παρόν σε αυτή την αποχαιρετιστήρια βραδιά του καλοκαιριού. 

Οι κουβέντες στα πηγαδάκια μεταξύ των στελεχών, δεν ήταν άλλες από την αντιμετώπιση των δυσκολιών της αγοράς και των ενεργειών για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα των συναλλαγών και των πωλήσεων από Σεπτέμβριο.
     Το Networking Summer Event  ήταν ακόμη μία πολύ επιτυχημένη εκδήλωση του Ινστιτούτου και απέδειξε την μεγάλη ανάγκη που έχει ο χώρος από τέτοιου είδους συναντήσεις και συνευρέσεις. Τα στελέχη που βρέθηκαν χθες στο Networking Summer Event ανανέωσαν το ραντεβού τους  για το Φθινόπωρο με την διεξαγωγή του μεγάλου ετήσιου συνεδρίου του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος.

Η εκδήλωση και η φιλοξενία στο all day bar Theory & more στο Χαλάνδρι ήταν μία ευγενική χορηγία της Diageo Hellas S.A. Επίσης την εκδήλωση υποστήριξε οργανωτικά η West S.A. International promotion systems.