Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Summer Holidays

Cannes Lions Festival 2015. Ρεκόρ συμμετοχών.

Ρεκόρ συμμετοχών στο φετινό 62o Διεθνές Φεστιβάλ Cannes Lions 2015 που ξεκινά στις 21 Ιουνίου στο Palais des Festivals των Κανών. Μέχρι τις 27 Ιουνίου η μεγάλη γιορτή της δημιουργικότητας έχει να μας χαρίσει πολλές εκπλήξεις, πολλά νέα ονόματα και πολλά καινούργια πράγματα και ιδέες.
Το φεστιβάλ είναι ανοιχτό σε όλους όσους ασχολούνται με τη διαφήμιση, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τις δημόσιες σχέσεις, την παραγωγή, τον σχεδιασμό και τη δημιουργία σποτ. Από 1η Μαρτίου μέχρι 30 Απριλίου πάνω από 40.000 δουλείες κατατέθηκαν στο φεστιβάλ, πάντα σε επαγγελματικό και όχι σε προσωπικό επίπεδο.
Συγκεκριμένα, 40.133 δουλείες κατατέθηκαν, σπάζοντας το περσινό ρεκόρ με σχεδόν 30% περισσότερες από πέρυσι. Μεγάλη αύξηση είχαν οι συμμετοχές στις ταινίες με 8%, η δημιουργία film 6% και η δημιουργία περιεχομένου για brands με 18%

O Philip Thomas, CEO του Cannes Lions Festivals, δήλωσε "Ο αριθμός των συμμετοχών είναι αποτέλεσμα μιας αναπτυσσόμενης βιομηχανίας που παρά την διεθνή οικονομική ύφεση δεν πτοείται. Τα... χρυσά λιοντάρια των Καννών αποτελούν το μεγαλύτερο κριτή για το κομμάτι της επικοινωνίας και της δημιουργικότητας και είναι συναρπαστικό να βλέπεις επαγγελματίες σε παγκόσμιο επίπεδο να πιέζουν τον εαυτό τους και τους συνεργάτες τους για να παραδώσουν μια καλή δουλεία στο festival."
Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε το αποτελέσματα και τους μεγάλους νικητές.