Εμφανιζόμενη ανάρτηση

“Innovation Greece”: Η Ελληνική Ένωση Καινοτόμων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Η BMW η πιο αξιόπιστη μάρκα στον κόσμο.

Η BMW χτυπάει το Google και την Walt Disney και γίνεται η πιο αξιόπιστη μάρκα στον κόσμο. Lego, Apple και Rolex κατατάσσονται επίσης στο top 10.
Σύμφωνα με το Κέντρο για την Έκθεση Βιομηχανίας Έρευνας στην Παγκόσμια κατάταξη RepTrak 100 του 2015, η BMW καταλαμβάνει τη πρωτιά ως το πιο αξιόπιστο brand παγκοσμίως. Μια θέση που μέχρι πέρυσι μοιραζόντουσαν η Google και η Walt Disney, η οποία φέτος έπεσε στην έκτη θέση.

To CEIR διεξήγαγε την έρευνα εξετάζοντας 15 ομάδες ατόμων σε περισσότερες από 50 χώρες και περισσότερες από 7.000 εταιρείες. Τα εμπορικά σήματα κατατάσσονται ανάλογα με την φήμη τους βάσει παραγόντων που περιλαμβάνουν την καινοτομία, τη διακυβέρνηση και την ιθαγένεια. 

Οι συμμετέχοντες επισήμαναν ότι η εταιρική φήμη επηρεάζετε από ένα ευρύ φάσμα αποτελεσμάτων, όπως η προθυμία των καταναλωτών να αγοράσουν, να προτείνουν σε άλλους ή ακόμη και να επενδύσουν στην απόδοση των μετοχών του συγκεκριμένου brand.

Άλλα εμπορικά σήματα στο top 10 περιλαμβάνουν Daimler (3η), Rolex (4ο), Lego (5η), η Walt Disney (6), και η Apple (8ος). Στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται τα brands Bacardi (90ο), GlaxoSmithKline (98η) και Anheuser-Busch,-Bev (100η).

Η πλήρης Top 100 κατάταξη είναι διαθέσιμη εδώ.
  1. BMW
  2. Google
  3. Daimler
  4. Rolex
  5. Lego
  6. Walt Disney
  7. Canon
  8. Apple
  9. Sony
  10. Intel