Εμφανιζόμενη ανάρτηση

“Innovation Greece”: Η Ελληνική Ένωση Καινοτόμων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Μαθαίνοντας από τα βραβεία Oscar.

 Είδαμε συγκινήσεις, είδαμε κλάματα χαράς, αισιόδοξα μηνύματα και εκκεντρικές εμφανίσεις. Αν και η φετινή βραδιά των βραβείων Oscar κάθε άλλο παρά ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη ήταν, παρόλα αυτά μπόρεσε να μας δώσει πολλές ιδέες που μπορούν να… εφαρμοστούν σε ένα event.
Η συγκίνηση εξακολουθεί να κλέβει τη παράσταση.  
Το βράδυ της Κυριακής, το συναίσθημα ήταν στα φόρτε του. Είδαμε τη Τζούλι Άντριους να χαμογελά στο ακροατήριο με αγάπη και ευγνωμοσύνη και την Patricia Arquette με αυστηρό ντύσιμο να φωνάζει για τα δικαιώματα των γυναικών την ώρα που πήρε το βραβείο της. H βραδιά όμως δεν τελείωσε εκεί, αφού είχαμε εξομολογήσεις όπως αυτή του Graham Moore, σεναριογράφου της ταινίας ” Imitation Game”, που δήλωσε ότι είναι διαφορετικός και για το λόγο αυτό όταν ήταν 16 ήθελε να αυτοκτονήσει. Συγκινηθήκαμε όμως και έντονα με το “Glory” και τον αντίστοιχο συναισθηματικό ακτιβιστικό λόγο που έδωσαν οι δημιουργοί του, ταυτίζοντας τους αγώνες του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ με το σήμερα και προτρέποντας να συνεχίσουμε την πορεία.

Κλέψτε μια στιγμή.

Σε πόσους δεν έκανε εντύπωση η υπερβολικά γλυκιά (να μην την χαρακτηρίσουμε αλλιώς) συμπεριφορά του Τζον Τραβόλτα στην Ίντινα Μένζελ που χάιδεψε το πρόσωπο της την ώρα που τον κάλεσε στη σκηνή να δώσει βραβείο;

Αστειάκια.
Μέχρι που μπορεί να φτάσει ένα αστειάκι; Πόσο βαρύ και πικρόχολο πρέπει να είναι για να παρεξηγηθείς; Αν στη δουλεία σας προσβάλατε με τέτοιου είδους αστεία τους πελάτες, δεν θα τους χάνατε; Στα βραβεία Oscar κάτι τέτοιο δεν ισχύει, εκτός κι αν ο Neil Patrick Harris δεν το έχει καταλάβει. Τα κρύα αστεία του εις βάρος όλων δεν είχαν τελειωμό, αλλά σαφώς κανείς δεν παρεξηγήθηκε γιατί στη βιομηχανία του θεάματος πρέπει όλα να τα καταπίνεις.

Το καλό πρόσωπο.
Είτε ήταν η Julianne Moore που υποστήριζε ότι δεν ήταν άξια για το βραβείο  "Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας" είτε η JK Simmons που προέτρεπε όλους να τηλεφωνήσουν στους γονείς και να πουν ότι τους αγαπούν, υπήρξαν πολλαπλές στιγμές που αποδεικνύουν ότι η ευγένεια δεν χάθηκε ακόμη.


Και αν όλα αυτά αποτύχουν, βάλτε τη Lady Gaga να τραγουδήσει τα τραγούδια του «The Sound of Music» στην επόμενη συνέντευξη τύπου σας. 

Δούλεψε τα ως το επόμενο event κάτι μπορεί να βγει σίγουρα.