Εμφανιζόμενη ανάρτηση

“Innovation Greece”: Η Ελληνική Ένωση Καινοτόμων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Αγχωμένοι για την επικοινωνία; 3 τρόποι για να πετύχετε σωστή επικοινωνία.


Σε άρθρο του το PR Week, αναφέρθηκε σε όλες τις αιτίες που κρατούν τους διευθυντές επικοινωνίας άγρυπνους. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το 65% των διευθυντών θεωρούν ότι η ενσωμάτωση της επικοινωνίας σε όλη την επιχείρηση, είναι μία από τις βασικές προκλήσεις τους. Ενώ, η επικοινωνία με τα ποικίλα ενδιαφερόμενα μέρη φτάνει στο 57%. 

Η σωστή επικοινωνία είναι σίγουρα ένα μεγάλο έργο, αλλά δεν χρειάζεται να είναι αιτία ανησυχίας. Η βοήθεια στους διευθυντές έρχεται μέσα από τρία πακέτα. 

- Σταθεροί τόνοι επικοινωνίας.  
Πολλές μεγάλες επιχειρήσεις προσπαθούν να έχουν σταθερούς τόνους επικοινωνίας. Εξετάζοντας τους στόχους της εταιρίας και τις υφιστάμενες εγγυήσεις, είναι πιθανό να δώσουμε στην εταιρία μια σταθερή επικοινωνία με βάση τις ανάγκες της στην εσωτερική λειτουργία και ανάπτυξη. Στη συνέχεια πρέπει να διατηρήσουμε τον ίδιο σταθερό τόνο επικοινωνίας για να διασφαλίσουμε την επικοινωνία με όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας.

- Στρατηγική Πληροφόρησης και διαχείριση.
Όταν έρχεται η ώρα του ετήσιου απολογισμού, επιλέξτε μια εξωτερική υπηρεσία αναλύσεων των εκθέσεων επικοινωνίας, η οποία θα μελετήσει ξεχωριστά δεδομένα που έχουν να κάνουν με κάθε ενδιαφερόμενο μέρος. Όταν ολοκληρωθεί, θα έχετε τόσα καλά και πλήρη αποτελέσματα, που θα σας δώσουν την ευκαιρία να δημιουργήσετε νέο περιεχόμενο και νέες ιστορίες.

- Social media planning
Οι ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης επιτρέπουν την ταχεία, άμεση και περιεκτική επικοινωνία και το σημαντικότερο; Επιτρέπουν τη συνομιλία. Είναι μια μεγάλη πύλη για την κατανόηση των αναγκών και των επιθυμιών του κοινού σας που θα σας βοηθήσει να δράσετε άμεσα. Οι δυνατότητες του είναι απεριόριστες και είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε ή να παραλείψετε.