Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Summer Holidays

3 ακόμη νέα trends για το 2015


3 νέα trends έρχονται να ταράξουν τα νερά της on line εφαρμογής των δημοσίων σχέσεων. Ορισμένα τα είδαμε και την προηγούμενη χρονιά, μας άρεσαν και έτσι αποφασίσαμε να τα χρησιμοποιήσουμε και το 2015.
Χρήση CMO
Υπάρχουν πάρα πολλές CMOs που γνωρίζουν ότι τα συστήματά τους είναι ικανά να μετρήσουν την απόδοση της σελίδας σας ή και της καμπάνιας σας, είτε θέλετε να μετρήσετε την αυξημένη ευαισθητοποίηση πάνω σε μία καμπάνια σας, είτε την ανάπτυξη μιας εικόνας.

Instagram για επιχειρήσεις


Το Instagram έκανε μια σειρά κινήσεων στο τέλος του έτους. Φτάνοντας τα 300 εκατομμύρια χρήστες, ανακοίνωσε ότι αποφασίζει να καθαρίσει τους λογαριασμούς spam ξεκινώντας έλεγχο ταυτότητας όλων των χρηστών και ιδιαίτερα των λογαριασμών των επιχειρήσεων. Με τις ανακοινώσεις αυτές ήρθε το λανσάρισμα του Instagram για επιχειρήσεις, μίας πλατφόρμας που πιθανολογείτε ότι θα λειτουργήσει παρόμοια με τον τρόπο προβολής των επιχειρήσεων στο Facebook.    

Facebook για επιχειρήσεις
Tο λεγόμενο “facebook at work” αναμένεται να είναι το νέο δυνατό εργαλείο της διαδικτυακής πλατφόρμας και φυσικά θεωρείτε ως ο μεγαλύτερος αντίπαλός του Linkedin.