Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Summer Holidays

Χρειάζεστε ένα ποτό; Πολύ ευχαρίστως.

Σε ποιες περιπτώσεις οι επαγγελματίες PR χρειάζονται ένα ποτό και δεν υπάρχει κίνδυνος να τους κακολογήσουν.


1. Όταν έχει περάσει η ώρα.
Μια μέρα γεμάτη με υποχρεώσεις και ραντεβού μπορεί να τελειώσει με ένα χαλαρό ποτό. Σκεφτείτε πόσες στιγμές χαλάρωσης σας δίνει ένα ποτό μετά από μία κουραστική μέρα.

2. Όταν χρειάζεσαι απεγνωσμένα έμπνευση.
Μια στρατηγική νίκης συνδυάζει να γνωρίζετε το κοινό σας, τη δημιουργικότητα και αρκετό σχεδιασμό. Πόσες φορές έχετε σταθεί μπροστά από ένα κενό έγγραφο στην οθόνη του υπολογιστή σας χωρίς να ξέρετε τι να γράψετε; Επιλέξτε ποτά σε συνδυασμό με smoothies από βατόμουρα που αυξάνουν τη ροή του αίματος.

3. Εν μέσω κρίσης.
Τρέμετε στην ιδέα ενός πελάτη που ακυρώνει τελευταία στιγμή, ενός project που δεν λέει να ολοκληρωθεί ή ενός σκανδάλου. Είναι στιγμές που δεν πιστεύετε ότι ένα ποτήρι κρασί θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να δείτε τα πράγματα ξεκάθαρα.

4. Γέμισμα μπαταριών.
Έχετε σκεφτεί τον irish coffee και πόσα άλλα αφεψήματα με αλκοόλ υπάρχουν; Όλα αυτά που περιέχουν καφεΐνη βοηθούν στην διέγερση του εγκεφάλου.  

5. Ώρα να γιορτάσουμε.
Και Ναι! Ήρθε η ώρα να πανηγυρίσετε για την επιτυχία σας, η ώρα που επιβραβεύονται οι κόποι σας. Και από όλο αυτό δεν πρέπει να λείπει ένα καλό ποτό που συνοδεύει την επιτυχία.