Εμφανιζόμενη ανάρτηση

“Innovation Greece”: Η Ελληνική Ένωση Καινοτόμων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

7 πράγματα που οι νεότερες γυναίκες πρέπει να μάθουν απ΄ τις μεγαλύτερες.1 Να είσαι ο εαυτό σου με οποιοδήποτε κόστος. 
Αυτό θα πρέπει να μας διδάσκεται από τη στιγμή που γεννιόμαστε. Μαθαίνουμε όμως να είμαστε αρεστές στους άλλους χωρίς να δείχνουμε αυτό που πραγματικά είμαστε.

2 Δεν χρειάζεται να εξηγείς κάθε φορά που λες ΟΧΙ. 
Καταρχήν δεν χρειάζεται να λες ναι σε όλα. Μερικές φορές οι άνθρωποι ζητούν μια απλή εξήγηση και άλλοι μας κάνουν κανονική ανάκριση. Προσπάθησε να ξεχωρίσεις σε ποιους αξίζει να εξηγείς και σε ποιους όχι.

3 Οι αληθινοί φίλοι είναι ελάχιστοι. 
Μάθε να ξεχωρίζεις, τους γνωστούς απ΄ τους φίλους. Για να κάνεις κάποιον φίλο σου πρέπει να είσαι πολύ επιλεκτική. 

4. Προσοχή στα Social Media. 
Να είσαι προσεκτική με το τι στέλνεις σε γνωστούς και ιδιαίτερα στους αγνώστους φίλους σου. Να είσαι ενημερωμένη για το τι δημοσιεύεται για σένα. Η εικόνα που θα δημιουργήσουν οι άλλοι για σένα μέσα από τα social media είναι τελείως διαφορετική από αυτό που πραγματικά είσαι.

5. Δεν είσαι superwoman. 
Το ότι κάνεις κάποια πράγματα μόνη σου, δεν σε καθιστά ισχυρότερη απ΄ τους άλλους. Μάθε να ζητάς βοήθεια και μην θεωρείς ότι ξέρεις τα πάντα.  

6. Η ακεραιότητα σου δεν είναι προς πώληση. 
Ορισμένα πράγματα στον δρόμο προς τη επιτυχημένη καριέρα μπορεί να είναι ικανά να κάμψουν την ακεραιότητα σου, αλλά εσύ μην ενδώσεις. Όταν σου ζητηθεί να κάνεις κάτι που έρχεται σε αντίθεση με πολύ βασικές πεποιθήσεις σου... απλά μην το κάνεις.

7 Δεν σε κατοχυρώνει ο τίτλος. 
Μπορεί να κουράστηκες αρκετά για να κατακτήσεις την θέση σου, αλλά τώρα που την απέκτησες μην επαναπαύεσαι. Αντιμετώπισε όλες τις προκλήσεις σαν να μην είχες τον τίτλο.