Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Summer Holidays

RSS Feed. Γιατί να το χρησιμοποιήσω;


Η χρήση των RSS Feeds γίνεται όλο και πιο συχνή τελευταία. από τη στιγμή που επιλέγετε να λαμβάνετε RSS Feeds ολόκληρος ο κόσμος των ειδήσεων που σας ενδιαφέρουν ανοίγεται μπροστά σας. 

Δεν χρειάζεται να δώσετε το e-mail σας για να σας στέλνουν ενημερώσεις. Λαμβάνετε το rss feed της ιστοσελίδας που σας ενδιαφέρει στον reader σας και έχετε άμεση ενημέρωση κάθε φορά που δημοσιεύεται μια νέα πληροφορία.
Δεν μπερδεύονται οι ενημερώσεις με τα e-mail σας στο inbox του e-mail client σας. Αντ’ αυτού, αναλαμβάνει ο reader σας να οργανώσει τα feeds που δέχεται για να τα διαβάσετε εσείς αργότερα. Επίσης, μειώνεται το SPAM αφού δε χρειάζεται να «εκθέτετε» το προσωπικό σας e-mail σε κάθε site από το οποίο θέλετε να ενημερωθείτε.
Δεν χρειάζεται να κάνετε unsubscribe για να διακοπεί η αποστολή ενημέρωσης εφόσον το επιθυμείτε. Αφαιρείτε απλώς το feed από τον reader σας.
Μπορείτε να λαμβάνετε τα feed σας από το κινητό τηλέφωνο ή το tablet σας οποιαδήποτε στιγμή θέλετε.
Εσείς χρησιμοποιείται τα rss feed και αν ναι, με ποιον τρόπο τα λαμβάνετε; Έχετε να προτείνετε κάποιον RSS Reader που αξίζει να δοκιμάσει κανείς για τις λειτουργίες που προσφέρει αλλά και για την ευχρηστία του;