Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Summer Holidays

Προσωπικές συμβουλές. Ο νέος είναι ωραίος… μα πάντα ο παλιός είναι αλλιώς

Η αγορά εργασίας αλλάζει και εσύ καλείσαι να αντιμετωπίσεις νέες καταστάσεις, νέες τεχνολογίες και πιο φρέσκα πρόσωπα, άτομα που ίσως έχουν περισσότερη όρεξη για δουλεία και λένε λιγότερα όχι από εσένα. 
Κάπου εκεί αρχίζει να δημιουργείται ένα ασταθές επαγγελματικό περιβάλλον και εσύ σκέπτεσαι ότι δεν υπάρχει χώρος για σένα και ίσως πρέπει να ψάξεις για κάτι άλλο. Τι όμως; Η αλλαγή επαγγελματικής πορείας στην Ελλάδα της κρίσης δεν είναι και ότι πιο εύκολο. Αντί λοιπόν να ψάχνεις κάτι νέο γιατί δεν ψάχνεις τα νέα πράγματα στην ήδη υπάρχουσα δουλεία. Μπορεί (όπως λέει και το τραγούδι) ο νέος να είναι ωραίος μα πάντα ο παλιός είναι αλλιώς. Η εμπειρία ετών σε συνδυασμό με την εκμάθηση νέων πραγμάτων μπορούν να σε βάλουν ξανά στο παιχνίδι.
Εκπαίδευση
Μην περιμένεις το επόμενο ενδοεπιχειρησιακό σεμινάριο, ψάξε μόνο σου για ημερίδες ή συνέδρια που σε ενδιαφέρουν. Όποιος επενδύει στην εκπαίδευση δεν χάνει ποτέ.
Νέες τεχνολογίες.
Ναι, είσαι της παλιάς σχολής αλλά λίγο googl..άρισμα δεν βλάπτει.
Προσωπικοί Στόχοι και σκοποί
Το 99% των στόχων μας έχουν να κάνουν με τη δουλεία, την οικογένεια, το κοινωνικό μας προφίλ και γενικά όλα όσα έχουν να κάνουν με τους γύρω μας. Ξεκίνα να βάζεις προσωπικούς στόχους και προσπάθησε να βελτιώσεις τον χαρακτήρα σου και τις δυνατότητές σου.
Άκου περισσότερο και μίλα λιγότερο.
Ζούμε στην εποχή της άμεσης και ραγδαίας πληροφόρησης. Νέα, ειδήσεις και πληροφορίες μας κατακλύζουν, όσο λιγότερο μιλάς τόσο περισσότερο χρόνο θα έχεις για να μαθαίνεις.