Εμφανιζόμενη ανάρτηση

“Innovation Greece”: Η Ελληνική Ένωση Καινοτόμων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Transport & Logistics Awards

Βραβεύθηκαν τα καλύτερα έργα και πρωτοβουλίες στους τομείς της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Μεταφορών, την Πέμπτη 29 Μαΐου 2014 στην Τελετή Απονομής των Transport & Logistics Awards 2014 που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, σε ένα εορταστικό και αισιόδοξο κλίμα.
Tα Transport & Logistics Awards διοργανώθηκαν από την Boussias Communications και το Supply Chain Institute, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Μεταφορών. Στην τελετή απονομής, παρευρέθηκαν περισσότερα από 350 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς του κλάδου στην χώρα μας και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή των βραβείων, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας που θεσμοθέτησαν οι διοργανωτές.

Την Τελετή Απονομής τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Κωστής Χατζηδάκης, Ο Υπουργός τόνισε μεταξύ άλλων στην εναρκτήρια ομιλία του ότι τα Logistics απoτελούν έναν από τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης και η κυβέρνηση έχει επενδύσει στην αναβάθμιση του ρόλου της χώρας ως σημαντικού διαμετακομιστικού κέντρου στην Ευρώπη.

Σε αυτό το πλαίσιο, μάλιστα, αποκάλυψε ότι τις αμέσως επόμενες μέρες το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τα Logistics θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή ώστε να γίνει νόμος του κράτους. Χαιρετισμό απηύθυνε επίσης ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών (ΣΕΒ), κ. Χάρης Κυριαζής. Ιδιαίτερη στιγμή στην Τελετή, ήταν οι απονομές των Τιμητικών Βραβείων, τα οποία απονεμήθηκαν για την συνεισφορά τους στον κλάδο στους: κ. Ιωάννη Παππά, κ. Γιώργο Γεράρδο, κ. Κωνσταντίνο Ζέκκο και Δρ. Ιωάννη Φραντζεσκάκη.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, του Υπουργείου Ναυτιλίας & Αιγαίου, του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ). Υποστηρικτές στα βραβεία ήταν οι εταιρείες Φυσικό Αέριο Κίνησης και JUNGHEINRICH HELLAS. Χορηγοί Επικοινωνίας ήταν το περιοδικό Auto Τρίτη Επαγγελματικά, η εταιρεία Intelecto, το περιοδικό Logistics & Management, το metaforespress.gr και το περιοδικό Plant Management. Τέλος, Χορηγός Οίνου ήταν η εταιρεία Limnos Organic Wines.