Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Summer Holidays

6 αλλαγές στο twitter που πρέπει να γνωρίζετε!

Οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες και το twitter φαίνεται ότι μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι των αλλαγών. Για την ακρίβεια ακολουθεί το δρόμο που χάραξε το Facebook. Πριν μήνες είδαμε τις αλλαγές του G+ και λέγαμε ότι ναι μας θυμίζει τα newsfeeds του Facebook. Τώρα είναι η σειρά του twitter να κάνει τη σελίδα του profile μας παρόμοια με εκείνη του Facebook. Παρόλα αυτά καλό είναι να ξέρετε τι γίνεται με τη νέα πλατφόρμα του και τι πρέπει να γνωρίζετε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ & ΠΡΟΦΙΛ
Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι η φωτογραφία εξωφύλλου. Το προτεινόμενο μέγεθος είναι 1500 x 500 pixels. Αν η φωτογραφία εξωφύλλου σας έχει και γράμματα, τότε πρέπει να θυμάστε ότι από αριστερά πρέπει να απέχουν 500pixels ώστε να μην καλύπτονται απ΄ τη φωτογραφία profile. Επίσης να θυμάστε ότι 30 pixels πάνω και κάτω καλύπτονται από διάφορα menu και η φωτογραφία του προφίλ σας πρέπει να είναι περίπου 225x225px.

PINS ΓΙΑ ΤΑ TWEETS ΣΑΣ
Tώρα μπορείτε να καρφιτσώσετε ένα tweet στην κορυφή του προφίλ σας ώστε να είναι πιο ορατό σε όσους επισκέπτονται το προφίλ σας. Για να καρφιτσώσετε το tweet, κάντε κλικ στο σύνδεσμο «Περισσότερα» στο πλαίσιο του tweet και επιλέξτε «Pin» στη σελίδα του προφίλ σας. Για να ξεκαρφιτσώσετε, επιλέξτε Περισσότερα και πάλι "Ξεκαρφίτσωμα από τη σελίδα του προφίλ". Μπορείτε να καρφιτσώσετε μόνο ένα tweet τη φόρα (όπως και στο fb). 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Τώρα έχετε ένα μέρος για να δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχετε δημοσιεύσει ή κάνει retweet. Περιλαμβάνει μόνο φωτογραφίες ή βίντεο από τις ακόλουθες πηγές:
• Twitpic
• YouTube
• Vine
Τώρα υπάρχει και μικρογραφία των φωτογραφιών και των βίντεο.


TWEETS KAI REPLIES
Πλέον οι δίκες σας δημοσιεύσεις από τις απαντήσεις και τα retweets είναι σε διαφορετικό menu. Τα Tweets στο προφίλ οποιουδήποτε φιλτράρονται ώστε να σας δείχνουν μια περίληψη.


FOLLOWING KAI FOLLOWERS
Η παλιά βαρετή λίστα πλέον δεν υπάρχει. Οι ακολουθεί ταξινομούνται με βάση τους πιο πρόσφατους και για καθέναν υπάρχει μια μικρογραφία του προφίλ τους.