Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Summer Holidays

Αντίστροφη μέτρηση για τον «Μύλο των Ξωτικών»!!!

Στο παραμυθένιο Εργοστάσιο του Αη-Βασίλη, τα δεκάδες ξωτικά εργάζονται πυρετωδώς και σύντομα θα ανακοινώσουν το πλούσιο καλλιτεχνικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα δράσεων του Μύλου. 
Ωστόσο στην αρχική σελίδα, της επίσημης ιστοσελίδας του «Μύλου των Ξωτικών» www.milosxotikon.gr, εδώ και κάποιες μέρες εγκαινιάστηκε μια νέα στήλη: «τα Ξωτικά αποκαλύπτουν τα μυστικά τους…».
Εκεί λοιπόν θα αποκαλύπτονται συνεχώς οι νέες, απίστευτες εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι διοργανωτές για να εντυπωσιάσουν όλους τους επισκέπτες. Ήδη η μία ανακοίνωση διαδέχεται την άλλη. Η τελική αποκάλυψη όμως κάθε έκπληξης γίνεται μόνο με την «εντολή» της αντίστροφης μέτρησης του χρονομέτρου!

Οι πρώτες εκπλήξεις…
Τα πρώτα ονόματα και οι ξεχωριστές δράσεις άρχισαν να εμφανίζονται στο διαδίκτυο. Η πιο χαρακτηριστική φωνή της Ελληνικής τηλεόρασης θα καλωσορίσει στην Παρασκευή 30 Νοεμβρίου τους πρώτους επισκέπτες του «Μύλου των Ξωτικών».


• Ο Αλέξης Κωστάλας, ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με την μετάδοση κορυφαίων καλλιτεχνικών και αθλητικών γεγονότων, θα μεταφέρει την εικόνα του Μύλου σε ολόκληρο τον κόσμο!
• Ο γνωστός «Παραμυθάς» της ελληνικής τηλεόρασης Νίκος Πιλάβιος θα βρεθεί φέτος στα Τρίκαλα ανάμεσα στα αγαπημένα του παιδιά. Οι παλιοί τον αγάπησαν και τον θυμούνται, οι νεότεροι οφείλουν να τον γνωρίσουν.• Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοίνωσε επιπλέον ότι στην σκηνή του Μύλου αλλά και σε ολόκληρη την πόλη των Τρικάλων στις 27 και 28 Δεκεμβρίου, θα «σκορπιστούν» οι μελωδίες και τα χαμόγελα της περίφημης παιδικής Χορωδίας του Δημήτρη Τυπάλδου.
• Τέλος στις 9 Δεκεμβρίου στα γενέθλια του Μύλου, το πιο γλυκό όνειρο κάθε παιδιού γίνεται πραγματικότητα…
Μια ιδιαίτερη έκπληξη που για πρώτη φορά πραγματοποιείται σε ανοιχτή εκδήλωση στην Ελλάδα.
Πραγματικός ΤΟΥΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ με την συμμετοχή όλων των παιδιών, μικρών και μεγάλων!!!
Και να φανταστείτε ότι τα καλύτερα δεν ανακοινώθηκαν ακόμα…

Πηγή: Design Magazine